Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere libero penatibus lorem at interdum tristique iaculis redosan condimentum a ac rutrum mollis consectetur. Aenean nascetur vehicula egestas a adipiscing a est egestas suspendisse parturient diam adipiscing mattis elementum velit pulvinar suscipit sagittis facilisis facilisi tortor morbi at aliquam.
Netus nisi volutpat donec condimentum nunc eu sem odio condimentum hendrerit nisl mollis scelerisque ad vitae a eu.
Etiam dictumst congue a non class risus sed a. Diam adipiscing a condimentum in a nisl a maecenas libero pharetra tincidunt phasellus justo molestie bibendum. Vestibulum penatibus vestibulum lobortis vehicula euismod a platea taciti a eget in nec cum eget curabitur justo id enim mi velit at cum. Eu amet ut elit a sociis himenaeos eros nunc at pharetra magna suscipit.
SKU:900502
we:5, 8 Oz / 165 gr
st:3 dagen bij kamertemperatuur koelkast
Frans bedrijf, gespecialiseerd in het fokken van kwartels in de Vogezen. Al bijna 50 jaar richt ons familiebedrijf zich op dierenwelzijn en kwaliteit. Kwartels worden ter plaatse geboren, grootgebracht, geslacht en verwerkt. We gebruiken lokaal plantaardig voer. Onze knowhow is gebaseerd op dierenselectie en goede fokomstandigheden. We verkopen al onze verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk, Europa en voor grote export.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
zoete kant :
De luchtige pannenkoeken lijken op zelfgemaakte pannenkoeken. Deze producten kunnen naturel worden gegeten of dienen als basis voor uitstekende desserts.
Gebakken in de pan en gevuld met chocolade, jam of andere vullingen, geflambeerd met een likeur naar keuze, vormen ze een uitstekend dessert.
Zoute kant :
Gebakken in de pan met een klontje gezouten boter zijn de boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten...
Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden.
Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm)
In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Ook deze zijn vergelijkbaar met de klassieke Piadine, maar verrijkt met eieren, melk en verschillende andere ingrediënten. Volg de leer van onze grootouders; de hoeveelheid volkorenmeel die wordt gebruikt, zorgt voor een zeer delicate, maar tegelijkertijd smaakvolle product. Handmatig uitgerold volgens de familietraditie.
Dit recept voor de cake vervangt de traditionele cake-ingrediënten – boter en olie – door het vet van de slagroom. Met zijn sappige kruim en een smeltende textuur zorgt hij gegarandeerd voor meer verlangen. U kunt verschillende bessen naar keuze gebruiken om uw slagroom smaakvol te maken.
1 kop ongezouten boter op kamertemperatuur
2 1/2 koppen kristalsuiker
6 eieren op kamertemperatuur
3 koppen all-purpose bloem
½ theelepel koosjer zout
1 kop zware slagroom
2 theelepels vanille-extract
Nieuwe toevoegingen in de categorie koekjes, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Lichte kokoskoekjes van 25g, bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Geurig en smakelijk, perfect voor de voeding van degenen die gluten, lactose en dierlijke eiwitten willen vermijden.
KLASSIEKE PISTACHE BAKLAVA
De eerste versie van baklava. Je zult de klassieke baklava die gemaakt is met de productie- en snijmethoden die al eeuwenlang bestaan, geweldig vinden.
Tahmis, een van de oudste smaakmerken ter wereld en in Turkije, bestaat sinds 1635.
Tahmis werd in 1635 opgericht in Gaziantep, het centrum van het Midden-Oosten. Aangezien Gaziantep aan de historische Zijderoute ligt, heeft het in het verleden vele koningen, reizigers en handelaren gehuisvest. Tot de belangrijkste smaken van Tahmis behoren koffie en baklava.
De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Ontdek onze Midden-Oosterse omelet Cocotine! Heerlijke stukjes omelet met specerijen, ingevroren om uw menu's te diversifiëren.
Cocotine Midden-Oosterse omeletten zijn op smaak gebracht met heerlijke specerijen om uw gasten te verrassen met gastronomische wereldgerechten!
2,5 kg of 10 kg
Wij vervaardigen plastic verpakkingen, zoals cadeauverpakkingen voor producten (koekjes, snoep, macarons). Daarnaast kunnen we
Cadeauverpakkingen verkopen voor niet-voedselproducten (cosmetica, kantoorartikelen, kaarsen, decoratieve producten, armbanden, kettingen), cadeauverpakkingen voor bruiloften, cadeauverpakkingen voor zakelijke evenementen (bijvoorbeeld ter gelegenheid van de 20e verjaardag van het bedrijf), Paas cadeauverpakkingen, Kerst cadeauverpakkingen, cadeauverpakkingen voor de Dag van de Vrouw, cadeauverpakkingen voor Valentijnsdag.
Cadeauverpakkingen voor werknemers, cadeauverpakkingen voor zakenpartners.
Cadeauboxen, voor diverse producten decoraties, ornamenten, accessoires, sjaals… Ook kunnen we andere modellen van dozen maken, volgens de specificaties van onze klant. U kunt onze afmetingentabel bekijken, die alle benodigde details bevat.
Sieradendozen, accessoires, trouwbedankjes of andere kleine producten. De dozen kunnen worden versierd met lint of koord. Ook kunnen we de dozen op verzoek personaliseren met het logo van de klant.
Verrass je bezoekers met de meest heerlijke desserts! Ontdek de geheimen van de professionals in de keuken in deze blog. Hoe maak je die zachte, slagroom en meringue? Het geheim zit in lachgas. Lachgas bepaalt veel voor de smaak, textuur en houdbaarheid van de room. Door lachgas te combineren met een slagroomspuit, kun je in slechts een paar minuten heerlijke, romige slagroom maken.
WE HEBBEN DE STAPPEN HIERONDER VOOR JE OPGENOMEN:
Verwijder de kop van je slagroomspuit, giet de exacte hoeveelheid room erin die overeenkomt met de grootte, samen met zoetstof of poedersuiker naar smaak, en bevestig de kop weer.
Zoek de N2O-cartridgehouder en draai deze los. Steek de slang van de lachgas slagroomversterker in de cartridgehouder en draai de drukregelaar los om het lachgas vrij te laten. Vul de slagroomspuit. En draai de cartridgehouder weer vast.
Bruine en witte verse scharreleieren voor tafelgebruik.
Al jaren leveren wij commerciële witte en bruine consumptie-eieren van ISA, met de volgende specificaties:
S Kleine eieren tot 53 g.
M Middelgrote eieren 53-63 g.
L Grote eieren 63-73 g.
XL Zeer grote eieren – meer dan 73 g.
Verpakkingen van 4, 6, 8, 12, 30 eieren